Ventileret Krybekælder

  Ventileret Krybekælder

  Vores produkter giver dig mulighed for hurtigt og nemt at omdanne en kold luft til varm luft, uden indgreb på huset.

  Selve materialet har egenskaber, som traditionel isolering mangler. De betyder, at man ikke behøver etablere et udluftningslag, dampbremser/dampspærrer.

  Idet man, med polyuretanskum, kan opnå samme isoleringsværdi med en mindre isoleringshøjde/tykkelse, kan isoleringsopgaver klares, uden at give ekstra plads til isolering.

  Det bliver således muligt at anvende vindfanget som opholdsstue eller hvorfor ikke opvarme lageret, i stedet for at døje med kold luft, hvor risikoen for fugt og skimmelskader samt skadedyr er almindelig.

  Med et velisoleret tag kan du også reducere dine omkostninger til opvarmning betydeligt og du kan derfor tjene din investering hjem inden for få år.


  Krybekælder med betonbjælkelag

  At isolere sin krybekælder med vores lukkede celleskum er en totalløsning.

  Det kan sprayes direkte på betonbjælkelag og fordi der ikke er samlinger ved sprayisolering, får du overflade helt uden samlinger, som diffusionstæt, radontæt og helt lufttæt om alle gennemføringer.

  Derudover isolerer den lukkede celle ekstremt godt. Målinger ved kunderne viser en temperaturstigning på 3-5 grader på gulvene umiddelbart efter installationen.

  Se indslaget fra Endelig hjemme, hvor Martin Timell forklarer, hvordan det virker.

  https://youtu.be/Ov3mtdluH0o/ 

   

  Krybekælder med træbjælkelag 

  En krybekælder med træbjælkelag kan også isoleres nedefra, hvis alt det organiske materiale er friskt og hvis fugtindholdet i materialerne er under 16%. 

  Man kan også vælge at konvertere træbjælkelaget til et mellembjælkelag, ved at skumme jord og vægge, men ikke selve bjælkelaget. Resultatet er et polyuretanfundament uden overgange, hvor man bevarer muligheden for at kunne inspicere træbjælkelaget. Men samtidig drager man nytte af de samme fordele, der også opnås ved at skumme direkte på træbjælkelaget.

  Alle vores krybekælderløsninger er totalløsninger, hvilket betyder, at behovet for at blødgøre jorden eller installere en affugter ikke længere er nødvendig. Selvom luftfugtigheden stiger i krybekælderen i dele af året, påvirker det ikke konstruktionen eller indeklimaet, fordi polyuretan med lukket celle er helt damp-, luft- og radontæt.

  Foamking Isolering - Rigtig isolering

  Hvordan holder en fryser,  med 3 cm tynde vægge,  en temperatur på -20° C og er samtidig energimærket som AAA-klasse?

  Hvordan kan de tynde vægge i en flyvemaskine føles varme, når flyet med 800 kilometer i timen flyver i -40° C i 10.000 meters højde?

  Svaret er: Højeffektiv polyuretanisolering.

  Foam King er den førende leverandør af højeffektiv polyuretanisolering til ejendomme i Norden.

  Foam King sælger ikke bare polyuretanprodukter, men udfører al sprayisolering selv, bruger egenudviklede programmer og har et gennemarbejdet egenkontrol- og arbejdsmiljøsystem, der er et resultat af samarbejdet med den svenske statslige materialeprøveantalt. Vi er specielt stolte af vores leverandørs dedikerede produktudvikling, som har gjort det muligt for os at ligge på den svenske miljøvurdering SundaHus.  

  Du er velkommen til at kontakte vores nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

  Vores vision er fortsat at levere højeffektiv isolering til store såvel som små kunder.


  Facebook
  Hurtig og ren anvendelse
  Permanente funktioner
  Sund livsstil

  Spray skumisolering

  Isolering med skum

   

  Isolering med skum er den mest avancerede form for isolering i dag. PUR-isolering bruges som isoleringsskum for at opnå den højeste kvalitet, fremragende vandtæthed og god lydisolering.

  Hemmeligheden ligger i en særlig polyuretanmasse. Denne består af to komponenter, der under anvendelsen blandes sammen, ved hjælp af en speciel teknologi.

  Isoleringen påføres ved en såkaldt spray-applikation. Når den isolerende PUR-masse sprøjtes på området, udvider massens volumen sig hundredvis af gange og hærder derefter. Alt dette sker på bare et par minutter.

  Undersøgelse af varmetab i en ejendom

  45 % gulv, vægge og tag
  20 % ventilation
  20 % brændeovne o.l.
  15 % døre og vinduer

  Map Authorized Partners

  Kontaktformular

  kod