Lukket celle polyuretan

Lukket-celle

Lukket-celle spraypolyuretan-isolering. Produktet er i praksis det mest effektivt isolerende materiale, der er tilgængeligt på markedet. Lukket-celle isolering fungerer på én gang som dampspærre, isolering og luftspærre. Produktet har samme egenskab som Åben-celle isolering: det sprayes i væskeform direkte på underlaget og danner et samlingsfrit, permanent dæklag over og rundt om de mest vanskelige former. Dog udvider væsken sig kun til 50 gange sin væskevolumen og fylder sprækker og samlinger. Produktet er perfekt til fx krybekældre, hvor det danner en konstant isolerende luftspærre, som bevares i resten af bygningens levetid.

Med en af de højeste R-værdier pr. cm for tilgængelige isoleringsmaterialer medvirker Lukket-celle isolering til at reducere energiomkostningerne og samtidig forbedre bygningens komfort og indeklimaets kvalitet, fordi støv og anden ydre forurening ikke kan infiltrere bygningen på grund af isoleringens konstant lufttætte forsegling.

Lukket-celle er også et grønt produkt med en unik formel. Produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx klorfluorkarboner, HCFC eller cellulosefibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen. Da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser slipper ud i luften i fremtiden. Lukket-celle isolering forøger også den strukturelle styrke og øger styrken med op til 300 % i en konstruktion.

Lukket-celle

Lukket-celle polyuretansprayskum er blandt de mest effektive isoleringsmaterialer, der er kommercielt tilgængelige. Lukket-celle isolering indkapsler en isolerende luftart i cellerne, hvilket medfører meget effektiv isolerende egenskaber i materialet. Desuden giver produktstrukturen med lukkede celler en meget effektiv luftspærre, meget lavt udslip af vandgas (også kaldet "Perm") og udmærket modstandskraft mod vand. Den mest almindelige densitet for lukket-celle polyuretanskum er ca. 41 kg/m3. Lukket-celle uretancelleplast er sædvanligvis kendetegnet ved stivhed og styrke plus den høje R-værdi. Studier viser desuden, at vægstyrken kan fordobles eller tredobles, når der anvendes skum med lukkede celler. Lukket-celle er netop blevet godkendt som radonspærre i grundkonstruktioner.

CLOSED_CELL_FOAM

 

Fordele

 • Alle værdier og godkendelser er bekræftet af uafhængige testinstitutter
 • Helt fri for samlinger og uden fastgørelsespunkter
 • Energibesparelser på op til 70 %
 • Forhindrer kuldebroer
 • Reducerer eller eliminerer varmeoverførsel i konstruktionen
 • Forhindrer indtrængning af allergener og støv
 • Perfekt luft- og dampspærre
 • Reducerer udgifterne til opvarmning/afkøling betydeligt
 • Miljøvenlig
 • Forhindrer skimmelvækst
 • Tjener sig hurtigere ind end andre isoleringsmaterialer.

 

 

Foamking Isolering - Rigtig isolering

Hvordan holder en fryser,  med 3 cm tynde vægge,  en temperatur på -20° C og er samtidig energimærket som AAA-klasse?

Hvordan kan de tynde vægge i en flyvemaskine føles varme, når flyet med 800 kilometer i timen flyver i -40° C i 10.000 meters højde?

Svaret er: Højeffektiv polyuretanisolering.

Foam King er den førende leverandør af højeffektiv polyuretanisolering til ejendomme i Norden.

Foam King sælger ikke bare polyuretanprodukter, men udfører al sprayisolering selv, bruger egenudviklede programmer og har et gennemarbejdet egenkontrol- og arbejdsmiljøsystem, der er et resultat af samarbejdet med den svenske statslige materialeprøveantalt. Vi er specielt stolte af vores leverandørs dedikerede produktudvikling, som har gjort det muligt for os at ligge på den svenske miljøvurdering SundaHus.  

Du er velkommen til at kontakte vores nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Vores vision er fortsat at levere højeffektiv isolering til store såvel som små kunder.


Facebook
Hurtig og ren anvendelse
Permanente funktioner
Sund livsstil

Spray skumisolering

Isolering med skum

 

Isolering med skum er den mest avancerede form for isolering i dag. PUR-isolering bruges som isoleringsskum for at opnå den højeste kvalitet, fremragende vandtæthed og god lydisolering.

Hemmeligheden ligger i en særlig polyuretanmasse. Denne består af to komponenter, der under anvendelsen blandes sammen, ved hjælp af en speciel teknologi.

Isoleringen påføres ved en såkaldt spray-applikation. Når den isolerende PUR-masse sprøjtes på området, udvider massens volumen sig hundredvis af gange og hærder derefter. Alt dette sker på bare et par minutter.

Undersøgelse af varmetab i en ejendom

45 % gulv, vægge og tag
20 % ventilation
20 % brændeovne o.l.
15 % døre og vinduer

Map Authorized Partners

Kontaktformular

kod