Indvendig/udvendig

Indvendig, udvendig

Isolering med Polyuretan-sprayskum

Åben-celle isolering, giver optimal energiøkonomi og samtidig reducerer fugt- og luftgennemstrømning i væsentlig grad.

Åben-celle udlægges som en væske, og i løbet af sekunder udvides væsken til 80 gange sin væskevolumen. Skummet hæfter direkte på underlaget og danner et samlingsfrit, permanent dæklag over og rundt om selv de vanskeligste former. Det giver optimal energieffektivitet og forbedrer luftkvaliteten indendørs ved at fjerne luftgennemstrømning gennem vægge.

Når isoleringen er på plads, bevares ydeevnen i resten af bygningens levetid. I modsætning til megen konventionel isolering, så forårsager tid og temperaturforandringer ingen ændring af isoleringens værdi eller form, når der sprayisoleres med polyuretan.

Åben-celle isolering er ugiftigt sprayskum, der har gennemgået mange omfattende test, og som er både CE-mærket og godkendt. Det er et grønt produkt, der er udviklet med tanke på miljøet. Den unikke formel for produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx CFC, HCFC, fibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen, og da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden. Åben-celle reducerer luftbåren støj og støv, hvilket gør produktet til det sunde valg for dem, der lider af allergi, astma eller overfølsomhed for kemiske stoffer.

Lukket-celle er en lukket-celle polyuretan-sprayisolering, der i praksis er det mest effektive isolerende materiale, som er kommercielt tilgængeligt. Lukket-celle isolering fungerer som dampspærre, isolering og luftspærre. Lukket-celle har samme egenskab som Åben-celle isolering: produktet udlægges ii væskeform direkte mod underlaget og danner et permanent, samlingsfrit dæklag over og rundt om selv de mest vanskelige former. Dog udvides væsken kun til 30 gange sin væskevolumen og fylder sprækker og samlinger. Produktet er perfekt til fx krybekældre, hvor det danner en konstant isolerende luftspærre, som bevares i resten af bygningens levetid.

Med en af de højeste R-værdier pr. cm af tilgængelige isolerende materialer medvirker Lukket-celle isolering til at reducere energiomkostningerne og samtidig forbedre bygningens komfort og indeklimaets kvalitet, fordi støv og andre forurenende stoffer udefra ikke kan infiltrere bygningen på grund af isoleringens kontinuerligt lufttætte forsegling.

Lukket-celle er også et grønt produkt med en unik formel. Produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx klorfluorkarboner, HCFC eller cellulosefibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen. Da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden. Lukket-celle isolering forøger også den strukturelle styrke og øger styrken med op til 300 % i en konstruktion

Hvad vil du isolere?
XLuk

Foamking Isolering - Rigtig isolering

Hvordan holder en fryser,  med 3 cm tynde vægge,  en temperatur på -20° C og er samtidig energimærket som AAA-klasse?

Hvordan kan de tynde vægge i en flyvemaskine føles varme, når flyet med 800 kilometer i timen flyver i -40° C i 10.000 meters højde?

Svaret er: Højeffektiv polyuretanisolering.

Foam King er den førende leverandør af højeffektiv polyuretanisolering til ejendomme i Norden.

Foam King sælger ikke bare polyuretanprodukter, men udfører al sprayisolering selv, bruger egenudviklede programmer og har et gennemarbejdet egenkontrol- og arbejdsmiljøsystem, der er et resultat af samarbejdet med den svenske statslige materialeprøveantalt. Vi er specielt stolte af vores leverandørs dedikerede produktudvikling, som har gjort det muligt for os at ligge på den svenske miljøvurdering SundaHus.  

Du er velkommen til at kontakte vores nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Vores vision er fortsat at levere højeffektiv isolering til store såvel som små kunder.


Facebook
Hurtig og ren anvendelse
Permanente funktioner
Sund livsstil

Spray skumisolering

Isolering med skum

 

Isolering med skum er den mest avancerede form for isolering i dag. PUR-isolering bruges som isoleringsskum for at opnå den højeste kvalitet, fremragende vandtæthed og god lydisolering.

Hemmeligheden ligger i en særlig polyuretanmasse. Denne består af to komponenter, der under anvendelsen blandes sammen, ved hjælp af en speciel teknologi.

Isoleringen påføres ved en såkaldt spray-applikation. Når den isolerende PUR-masse sprøjtes på området, udvider massens volumen sig hundredvis af gange og hærder derefter. Alt dette sker på bare et par minutter.

Undersøgelse af varmetab i en ejendom

45 % gulv, vægge og tag
20 % ventilation
20 % brændeovne o.l.
15 % døre og vinduer

Map Authorized Partners

Kontaktformular

kod