Hvad er Polyuretan?

Hvad er Polyuretan?

Hvad er Polyuretan  

Polyuretan er en halvstiv, emissionsfri spraypolyuretan-isolering med ekstra fordele, der ikke kan måles i et laboratorium. Gennemføringer som fx elkabler eller rør bliver 100 % tætte med vores produkter. Hverken kold vinterluft eller fugtig sommerluft kan trænge ind gennem væggene. Isoleringen forhindrer også kondensering på en meget effektiv måde allerede ved meget små tykkelser (din egen fryser er et godt eksempel). 

Den lave luftgennemtrængelighed, evnen til at hæfte tæt omkring andre byggematerialerog og fleksibiliteten giver

Polyuretan mange fordele ud over isolering. Spraypolyuretan-isolering eliminerer al luftutæthed, giver 100 % fugtkontrol og lyddæmpning: isolering, fugt- og dampspærre samt vindbarriere i ét system. Glasfiber og andre isoleringsmetoder, der bruger “løs fyldning”, giver ikke vindtæthed i bygningens hulrum og er følsom over for kondens og fugt. Polyuretan, derimod, giver samme R-værdi i hjemmets virkelighed som i det kontrollerede laboratoriemiljø, hvor de fundne R-værdier opstilles. 

Eksempler på tykkelse af forskellige materialer med samme teoretiske U-værdi: 

 

Porovnani - En

 

Hvad består Polyuretan af? 

Polyuretan er en polyolbaseret formel, som ikke indeholder formaldehyd eller ozonnedbrydende gasser som CFC eller HCFC. Lige som andre polyuretan isoleringsprodukter i sin klasse har isoleringen struktur og udseende som en sukkerbrødskage og består af millioner af små celler. Disse celler er fyldt med luft og giver permanent kontrol med luft og luftbårne fugtbevægelser. spraypolyuretan-isolering  indeholder intet stof, som er farligt for miljøet, og er registreret i både BASTA og SundaHus.

Hvad er fordelene ved Spraypolyuretan-isolering?

Med spraypolyuretan-isolering sparer du eller din virksomhed penge til opvarmning eller nedkøling fra den første dag. Det er uden tvivl i praksis det mest effektive isoleringsmateriale på markedet i dag. Vi kommer ud og tilpasser isoleringen præcis efter de forudsætninger, kunden har. Vi skaber en lufttæt, fugttæt, damptæt, lydisolerende og samlingsfri isolering hurtigt og effektivt.

Foamking Isolering - Rigtig isolering

Hvordan holder en fryser,  med 3 cm tynde vægge,  en temperatur på -20° C og er samtidig energimærket som AAA-klasse?

Hvordan kan de tynde vægge i en flyvemaskine føles varme, når flyet med 800 kilometer i timen flyver i -40° C i 10.000 meters højde?

Svaret er: Højeffektiv polyuretanisolering.

Foam King er den førende leverandør af højeffektiv polyuretanisolering til ejendomme i Norden.

Foam King sælger ikke bare polyuretanprodukter, men udfører al sprayisolering selv, bruger egenudviklede programmer og har et gennemarbejdet egenkontrol- og arbejdsmiljøsystem, der er et resultat af samarbejdet med den svenske statslige materialeprøveantalt. Vi er specielt stolte af vores leverandørs dedikerede produktudvikling, som har gjort det muligt for os at ligge på den svenske miljøvurdering SundaHus.  

Du er velkommen til at kontakte vores nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Vores vision er fortsat at levere højeffektiv isolering til store såvel som små kunder.


Facebook
Hurtig og ren anvendelse
Permanente funktioner
Sund livsstil

Spray skumisolering

Isolering med skum

 

Isolering med skum er den mest avancerede form for isolering i dag. PUR-isolering bruges som isoleringsskum for at opnå den højeste kvalitet, fremragende vandtæthed og god lydisolering.

Hemmeligheden ligger i en særlig polyuretanmasse. Denne består af to komponenter, der under anvendelsen blandes sammen, ved hjælp af en speciel teknologi.

Isoleringen påføres ved en såkaldt spray-applikation. Når den isolerende PUR-masse sprøjtes på området, udvider massens volumen sig hundredvis af gange og hærder derefter. Alt dette sker på bare et par minutter.

Undersøgelse af varmetab i en ejendom

45 % gulv, vægge og tag
20 % ventilation
20 % brændeovne o.l.
15 % døre og vinduer

Map Authorized Partners

Kontaktformular

kod