Åben celle

Åben-celle isolering, som giver optimal energiøkonomi og samtidig reducerer fugt- og luftgennemstrømning i væsentlig grad.

Åben-celle udlægges som en væske, og i løbet af sekunder udvides væsken til 80 gange sin væskevolumen. Skummet hæfter direkte på underlaget og danner et samlingsfrit, permanent dæklag over og rundt om selv de vanskeligste former. Det giver optimal energieffektivitet og forbedrer luftkvaliteten indendørs ved at fjerne luftgennemstrømning gennem vægge. Når isoleringen er på plads, bevares ydeevnen i resten af bygningens levetid. I modsætning til megen konventionel isolering, så forårsager tid og temperaturforandringer ingen ændring af isoleringens værdi eller form, når der sprayisoleres med polyuretan.

Åben-celle isolering er ugiftigt sprayskum, der har gennemgået mange omfattende test, og som er både CE-mærket og godkendt. Det er et grønt produkt, der er udviklet med tanke på miljøet. Den unikke formel for produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx CFC, HCFC, fibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen, og da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden. Åben-celle reducerer luftbåren støj og støv, hvilket gør produktet til det sunde valg for dem, der lider af allergi, astma eller overfølsomhed for kemiske stoffer.

Åben-celle

Åben-celle polyuretan-sprayskum findes derimod i densiteter lige fra 8 kg/m3. En af de fordele, som disse lavere densiteter giver, er en mere økonomisk udfyldning, fordi isoleringsdensiteten er direkte relateret til udfyldningen (lav densitet = udfylder mere). Selv om R-værdien af åben-celle er noget mindre end halvdelen af den lukkede celle, giver den åbne celle alligevel udmærkede tekniske varmeisoleringsegenskaber og lufttæthed, fordi der ikke er samlinger. Åbne celler bør ikke anvendes i udvendige bygningsdele, eller hvor de kan være i direkte kontakt med vand eller fugt. Åben-celle er også yderst effektiv som lydisolering og kan med fordel anvendes i skillevægge og mellem strøer som trinlydisolering. Andre egenskaber ved den åbne celle er en blødere overflade samt mindre styrke og stivhed end ved den lukkede celle.

Fordele

  • Beskyttende lag fri for samlinger – eliminerer luftindtrængning
  • Reducerer energiforbruget væsentligt, så isoleringsomkostningerne hurtigt bliver tjent ind.
  • Forhindrer effektivt kuldebroer
  • Reducerer eller eliminerer varmeoverførsel mellem bygningsdele
  • Sundere hus, bedre komfort fra dag ét
  • Perfekt luft- og dampspærre
  • Reducerer omkostningerne ved opvarmning/afkøling
  • Miljøvenlig
  • Forhindrer skimmelsvampevækst
  • Hurtig og effektiv installation

Foamking Isolering - Rigtig isolering

Hvordan holder en fryser,  med 3 cm tynde vægge,  en temperatur på -20° C og er samtidig energimærket som AAA-klasse?

Hvordan kan de tynde vægge i en flyvemaskine føles varme, når flyet med 800 kilometer i timen flyver i -40° C i 10.000 meters højde?

Svaret er: Højeffektiv polyuretanisolering.

Foam King er den førende leverandør af højeffektiv polyuretanisolering til ejendomme i Norden.

Foam King sælger ikke bare polyuretanprodukter, men udfører al sprayisolering selv, bruger egenudviklede programmer og har et gennemarbejdet egenkontrol- og arbejdsmiljøsystem, der er et resultat af samarbejdet med den svenske statslige materialeprøveantalt. Vi er specielt stolte af vores leverandørs dedikerede produktudvikling, som har gjort det muligt for os at ligge på den svenske miljøvurdering SundaHus.  

Du er velkommen til at kontakte vores nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Vores vision er fortsat at levere højeffektiv isolering til store såvel som små kunder.


Facebook
Hurtig og ren anvendelse
Permanente funktioner
Sund livsstil

Spray skumisolering

Isolering med skum

 

Isolering med skum er den mest avancerede form for isolering i dag. PUR-isolering bruges som isoleringsskum for at opnå den højeste kvalitet, fremragende vandtæthed og god lydisolering.

Hemmeligheden ligger i en særlig polyuretanmasse. Denne består af to komponenter, der under anvendelsen blandes sammen, ved hjælp af en speciel teknologi.

Isoleringen påføres ved en såkaldt spray-applikation. Når den isolerende PUR-masse sprøjtes på området, udvider massens volumen sig hundredvis af gange og hærder derefter. Alt dette sker på bare et par minutter.

Undersøgelse af varmetab i en ejendom

45 % gulv, vægge og tag
20 % ventilation
20 % brændeovne o.l.
15 % døre og vinduer

Map Authorized Partners

Kontaktformular

kod